20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateA murit primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu

A murit primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu

Primul solist al trupei Phoneix, Moni Bordeianu, a murit la vârsta de 75 de ani. El a fost și unul dintre fondatorii trupei Phoneix. Tragicul anunț a fost făcut de Nicu Covaci, conform b1tv.

Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii trupei Phoneix și primul solist al acesteia, a murit cu doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 76 de ani. Anunțul a fost făcut de Nicu Covaci, pe Facebook, care i-a dedicat și câteva versuri.

„Pe un munte, într-o țară / foarte-ndepărtată / stă un om cu ochii-nchiși / și spune ce ne-așteaptă. / Lumea nu-l ascultă / îl crede un nebun / căci vorbele lui sunt / ca niște lovituri de tun. / El stă singur și liniștit / Dar în ochii lui închiși / Vede al lumii asfințit / Nebunul cu ochii lui închiși. / Zilele trec una după alta / sus pe munte / și vocea lui se aude clar, / spunând foarte multe. / Lumea cea întreagă / nu se-oprește să-l asculte / îl vede un nebun ce-ndurgă / multe vorbe-asbsurde”, sunt versurile pe care Nicu Covaci i le-a dedicat regretatului Moni Bordeianu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS