16.7 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePompieri acuzați de furt după ce au intervenit la un incendiu într-un magazin de bijuterii

Pompieri acuzați de furt după ce au intervenit la un incendiu într-un magazin de bijuterii

Pompierii din București sunt acuzați de furt după ce au intervenit la un incendiu declanșat într-un magazin de bijuterii, informează Observatornews.

Proprietarii unui magazin de bijuterii din complexul Prosper din Capitală care a luat foc în urmă cu doi ani susțin că au fost jefuiţi. Oamenii au inventariat bijuteriile din magazin după incendiu şi au constatat că le lipsesc bunuri de 100.000 de euro. Așa că au depus plângere la poliţie şi la Parchetul Militar.

Iniţial, plângerea a fost depusă la poliţie, la Secţia 18, dar cauza a fost trimisă la Parchetul Militar. Proprietarii magazinului susţin în plângerea respectivă că vinovaţi de furt ar fi pompierii, având în vedere că pe durata intervenţiei, dar şi pe perioada cercetării la faţa locului, nimeni nu a avut voie să intre în magazin.

La Parchetul Militar a fost deschis un dosar penal in rem, în urmă cu doi ani. Dosarul a trecut de la un procuror la altul, dar continuă investigaţiile.

Proprietarii magazinului susţin că nu au fost chemaţi la audieri.

Reprezentanţii pompierilor spun că nu a fost deschisă nicio cercetare disciplinară în acest caz.

Citește și: Actor de la Teatrul din Botoșani, împușcat în timpul unei repetiții

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS