20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat cu permisul suspendat, filmat când circula pe contrasens

Bărbat cu permisul suspendat, filmat când circula pe contrasens

Un bărbat din județul Sibiu a fost găsit de poliţişti după ce a fost surprins când circula pe contrasens, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea-Deva. El avea deja permisul suspendat, iar acum s-a ales cu o amendă și un dosar penal.

Poliţiştii Biroului Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva au identificat şi au găsit un şofer care a fost surprins, luni dimineaţa, circulând pe A1, în zona km 245, pe contrasens.

„Este vorba despre un bărbat, de 72 de ani, domiciliat în Şura Mică. Din verificările efectuate de către poliţişti s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat. Astfel, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au deschis pe numele şoferului un dosar de cercetare penală care vizează săvârşirea infracţiunii prevăzute de articolul 335, aliniatul 2 din Codul penal”, au transmis oamenii legii.

De asemenea, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.485 de lei şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Măsura suspendării se va aplica după rămânerea definitivă a soluţiei dosarului penal.

Citeşte şi: Șef din CEO, vizat de procurorii DNA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS