20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Gemeni de 3 ani morți după ce mama i-a lăsat singuri în mașină și a sărit de pe un pasaj

(VIDEO) Gemeni de 3 ani morți după ce mama i-a lăsat singuri în mașină și a sărit de pe un pasaj

-

Doi frați gemeni de 3 ani au murit după ce mama lor i-a lăsat singuri în mașină, în timp ce ea s-a aruncat de pe un pasaj superior din Miami. Mama a fost dusă la spital în stare critică, iar cauza decesului copiilor este încă necunoscută.
Ofițerii au răspuns la o urgență medicală, după ce un apel a raportat că copiii, identificați ca fiind Milendhet și Milendhere Napoleon-Cadet, au fost găsiți fără viață, potrivit Departamentului de Poliție din Miami-Dade.

Copiii au fost găsiți pe bancheta din spate a unui SUV pe benzile spre nord ale rampei Interstate 95, lângă prelungirea Turnpike, potrivit People.

Amândoi făceau spume la gură, a declarat poliția pentru WPLG.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului, mama gemenilor, identificată ca fiind Shirlene Napoleon Alcime, de 42 de ani. Ea a încercat să se sinucidă aruncându-se de pe pasaj. Aceasta a căzut pe șinele de tren și, în ciuda faptului că a sărit „de la o înălțime considerabilă”, femeia a supraviețuit și a fost dusă la spital în stare critică.
Cei doi copii au fost transportați la o unitate medicală din apropiere, iar medicii au declarat decesul. Cauza morții lor este încă cunoscută.

Tatăl micuților a vorbit atât cu jurnaliștii de la NBC Miami, cât și cu WPLG: „Mi-am iubit foarte mult copiii. Nu știu ce s-a întâmplat astăzi, de ce au murit copiii mei.”
Copiii nu aveau afecțiuni de sănătate cunoscute, a adăugat el.
Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Citește și: Craioveancă înșelată timp de 7 ani de o femeie care se dădea bărbat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ovidiu Tender a scăpat de sechestrul pe avere

Curtea de Apel Bucureşti a dispus ridicarea sechestrului pe...

ȘTIRI GdS