15.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat care a pierdut la păcănele şi-a adus copiii să spargă aparatul cu toporul și să ia banii din el

Un bărbat care a pierdut la păcănele şi-a adus copiii să spargă aparatul cu toporul și să ia banii din el

Un bărbat care a pierdut toţi banii la jocurile de noroc şi-a adus copiii să spargă aparatele cu toporul. Fiii acestuia, în vârstă de 17 ani, respectiv 18 ani, au făcut praf păcănelele şi au plecat cu 35.000 de lei, scrie Agerpres.

Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au fost sesizaţi prin 112 că mai multe persoane ar fi sustras o sumă de bani dintr-un bar din satul Toflea, comuna Brăhăşeşti, județul Galaţi.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi jucat la un aparat electronic tip Slot Machine, unde ar fi pierdut o sumă de bani, după care a părăsit locaţia. Ulterior, acesta a revenit însoţit de doi tineri, fii acestuia, în vârstă de 17 ani, respectiv 18 ani, care aveau asupra lor un topor şi un obiect contondent, provocând scandal şi cerându-i angajatei să-i restituie bărbatului suma de bani pe care acesta o pierduse în timpul jocului. Bărbatul ar fi lovit de mai multe ori aparatul electronic tip Slot Machine cu toporul, iar cei doi tineri ar fi tras de aparat, reuşind să îi desfacă caseta cu bani, din care ar fi sustras suma de aproximativ 35.000 de lei, după care ar fi părăsit locaţia”, informează IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Cei doi adolescenți au fost găsiți luni de polițiști și reținuți pentru 24 de ore. Tatăl lor se sustrage cercetărilor, fiind în continuare căutat de polițiști.

Prejudiciul urmează a fi stabilit, iar până în prezent nu a fost recuperată nicio sumă de bani din cea presupusă a fi sustrasă.

Citește și: Un tribunal a decis că Donald Trump nu beneficiază de imunitate prezidenţială

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS