11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePreşedintele CJ Prahova, aflat sub control judiciar, a demisionat din toate funcțiile deținute în PNL

Preşedintele CJ Prahova, aflat sub control judiciar, a demisionat din toate funcțiile deținute în PNL

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a anunţat joi seară că demisionează din toate funcţiile deţinute în PNL, după ce a fost pus sub control judiciar în urma anchetei DNA, scrie Agerpres.

Dumitescu este prim-vicepreşedinte PNL şi preşedinte al PNL Prahova.

”Având în vedere existenţa dosarului în care DNA mi-a adus acuzaţiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speţă”, a scris pe Facebook Iulian Dumitrescu.

Acesta a arătat că a pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate.

”Aşa cum am mai afirmat, am pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate. Colaborez cu instituţiile statului pentru a se lămuri cauza şi a se afla adevărul faptic. Conform legii, sunt în continuare beneficiarul prezumţiei de nevinovăţie”, a spus acesta.

Iulian Dumitrescu este cercetat de DNA sub control judiciar pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi fals în declaraţii. Ancheta vizează modul în care a fost încheiat contractul de proiectare şi execuţie a centurii oraşului Mizil din judeţul Prahova.

Joi au avut loc percheziţii la domiciliul lui Iulian Dumitrescu şi la mai mulţi membri ai familiei, printre care şi sora acestuia.

Citește și: O femeie a născut un copil cu două capete

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS