20.6 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFanatik: Povestea ”țepei Wednesday” luate de Netflix în România

Fanatik: Povestea ”țepei Wednesday” luate de Netflix în România

Producția Wednsday, unul dintre cele mai populare seriale Netflix în 2023, s-a încurcat în hățișurile birocratice și a părăsit România după primul sezon.

Cu toate că au reușit să revoluționeze industria cinematografică, americanii de la Netflix nu au răzbit cu autoritățile de la București, potrivit fanatik.ro. La sfârșitul anului 2023, ministrul culturii, Raluca Turcan, a dezvăluit că ”statul român a tras țeapă unor investitori din industria cinematografică, (…) cum a fost, de exemplu, serialul Wednesday,  care a fost filmat în România și a plecat cu coada între picioare pentru că au fost păcăliți că vor primi acest ajutor de stat, după care statul le-a spus – ne pare rău”.

Producătorii serialului „Wednesday“ s-au lovit de indolența și nepăsarea autorităților române

FANATIK a aflat că producătorii serialului „Wednesday“, (al patrulea cel mai vizionat serial Netflix în 2023), s-au lovit de indolența și nepăsarea autorităților române, motiv pentru care au preferat ca al doilea sezon să-l filmeze în Irlanda. 

„Wednseday“ este singurul serial de televiziune regizat de Tim Burton, cu o distribuție de excepție din care face parte actori precum Jenna Ortega, Emma Myers sau Christina Ricci. Producția a obținut 57 de nominalizări la festivaluri de film, și a fost premiat de 19 ori.

Cititi articolul integral pe fanatik.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS