17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePatru bărbaţi, reţinuţi după ce au bătut doi poliţişti

Patru bărbaţi, reţinuţi după ce au bătut doi poliţişti

Patru bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore fiind bănuiţi că au bătut, în noaptea de marţi spre miercuri, doi poliţişti aflaţi în timpul liber.

„Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 30 spre 31 ianuarie, în timp ce se aflau pe strada Cuza Vodă, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi lovit cu pumnii şi picioarele două persoane de 26 şi 39 de ani, provocându-le leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale. Cele patru persoane bănuite de comiterea faptelor, prin comportamentul lor, au tulburat ordinea şi liniştea publică şi au provocat indignarea cetăţenilor”, a precizat Nenişcu.

Trei dintre bărbaţi au fost depistaţi în municipiul Botoşani, iar unul a fost prins pe Aeroportul Suceava, în timp ce încerca să părăsească ţara.

Victimele – doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani – au ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Mavromati”.

Cei doi agenţi de poliţie se aflau în timpul liber şi ar fi fost bătuţi la scurt timp după ce ar fi ieşit dintr-un restaurant.

„Din cercetări, a reieşit faptul că în seara de 30 ianuarie, în jurul orei 23,00, pe o stradă din municipiul Botoşani, între trei persoane de 24, 26 şi 45 de ani şi un grup format din alţi opt tineri ar fi izbucnit un conflict verbal, pe fondul căruia aceştia din urmă le-ar fi agresat pe cele trei persoane”, declara, iniţial, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Cercetările sunt efectuate de Poliţia municipiului Botoşani sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

Citeşte şi: Doi răniţi şi trei dispăruţi în urma unei explozii urmate de incendiu la Rotterdam

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS