25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFetița de nouă ani ucisă de mamă a fost arsă cu aprinzătorul de aragaz şi sugrumată

Fetița de nouă ani ucisă de mamă a fost arsă cu aprinzătorul de aragaz şi sugrumată

Fetița de nouă ani ucisă de mamă a fost arsă cu aprinzătorul de aragaz şi sugurumată. Femeia a fost reținută miercuri seară pentru 24 de ore şi este acuzată de omor calificat. Ea va fi supusă unei expertize psihiatrice. Ceilalți doi copii ai familiei, două fetițe de 5 și 7 ani, se află acum în grija statului. 

Deși vecinii spun că au auzit zgomote puternice și țipete din apartament, nimeni nu s-a sesizat și nu a făcut nimic ca să prevină tragedia. În casă, alături de femeie şi cei trei copii mai locuiau fratele ei și soția acestuia. Miercuri, după zece ore de audieri, mama a fost reținută pentru 24 de ore. Ea le-a spus procurorilor că a comis fapta pentru că s-a enervat.

Femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice, iar azi va fi dusă la instanță cu propunere de arestare preventivă.

Arsă cu aprinzătorul de aragaz şi sugrumată

Legiștii au finalizat raportul medico-legal și au stabilit că fetița a murit din cauza unor leziuni externe și interne extrem de grave.

Femeia și-a bătut crunt fiica, a ars-o pe corp cu un aprinzător de aragaz cu flacără și a sugrumat-o. Ororile ar fi avut loc în perioada 26-30 ianuarie 2024.

„A lovit-o în mod repetat cu obiecte contontente, i-a cauzat arsuri şi a comprimat-o cu mâinile, provocându-i leziuni traumatice pe toată suprafaţa corpului, care şi-au cumulat efectul (şoc traumatico-hemoragic), conducând în final la producerea directă şi necondiţionată a decesului”, potrivit procurorilor din Galați.

Procurorii au formulat propunere de arestare preventivă a femeii.

Ceilalți doi copii au fost preluați de asistenți sociali, dar nu se poate comunica cu ei, fiind în stare de șoc. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor calificat.

În care sunteți martor sau victimă a violenței domestice, sunați la numărul special 0800 500 333.

Citește şi: Un interlop care se dădea poliţist oprea maşinile cu număr străin şi jefuia ocupanţii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS