13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat și-a ameninţat un consătean cu maceta, într-un bar

Un bărbat și-a ameninţat un consătean cu maceta, într-un bar

Un bărbat din comuna Floreşti-Stoeneşti a fost reţinut după ce și-ar fi ameninţat cu maceta un alt consătean, într-un bar, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin-Vale au fost sesizaţi prin plângere scrisă de către un bărbat din comuna Floreşti Stoeneşti cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat de către un alt bărbat, cu o macetă. Din primele cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2024, reclamantul s-ar fi întâlnit la un bar din localitatea Floreşti, judeţul Giurgiu, cu un alt bărbat, de 42 de ani, din aceeaşi localitate, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, ar fi fost ameninţat cu o macetă de către acesta”, a transmis vineri IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi ameninţare.

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bolintin-Vale, sprijiniţi de luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au făcut miercuri o percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 42 de ani, fiind ridicate mai multe mijloace de probă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost dispăusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: O elevă a căzut de la etajul doi al unui cămin încercând să coboare pe o sfoară din șireturi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS