16.7 C
Craiova
duminică, 14 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea în următoarea lună

Cum va fi vremea în următoarea lună

Temperaturile se vor situa uşor peste cele obişnuite în această perioadă în următoarele două săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. În a doua jumătate a lui februarie, temperaturile se vor situa în jurul valorilor obişnuite, conform prognozei anunţate vineri de meteorologi. De asemenea, regimul pluviometric va fi excedentar în mai multe regiuni.

Săptămâna 29.01.2024 – 5.02.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă uşor mai accentuată în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Munţilor Apuseni şi în jumătatea nordică a Carpaţilor Orientali, dar şi deficitar în regiunile extracarptice. În rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 5.02.2024 – 12.02.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile extracarptice şi local în cele vestice, nord-vestice şi centrale. În rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil uşor mai coborâte în zonele montane, dar şi uşor mai ridicate în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice şi centrale, dar mai ales în zonele montane aferente. În rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii, estimate pentru acest interval, vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării.

Citeşte şi: Directorul CIA vine în Europa pentru discuţii cu Israel, Egipt şi Qatar în vederea eliberării ostaticilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS