22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBebino, șeful Clanului Sportivilor, dus la audieri, într-un dosar pentru trafic de cocaină

Bebino, șeful Clanului Sportivilor, dus la audieri, într-un dosar pentru trafic de cocaină

Interlopul Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, șeful Clanului Sportivilor este dus la audieri, miercuri, în urma unor percheziții în București și Călărași. Este vorba despre un dosar de trafic cu cocaină, au precizat sursele G4Media.

DIICOT a anunțat că face șase percheziții domiciliare în București și Călărași, într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc.

Reamintim că, la începutul anului 2020, „Bebino” a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie. Atunci a fost vorba despre o confruntare între clanuri. Recent, în urmă cu circa zece zile, Bebino a fost împuşcat într-un schimb de focuri cu o bandă rivală în Chiajna, potrivit Newsweek.

Înainte de a ajunge în Parlament, deputata PSD Laura Vicol a fost avocata lui Bebino. În ianuarie 2020, Cancan scria că mașina Laurei Vicol, avocata lui Bebino, a fost vandalizată. „Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…) Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică”, spunea Laura Vicol.

Bebino, ridicat de procurori și în 2021

Nu este pentru prima dată când interlopul Bebino este ridicat de procurori în ultimii ani. În august 2021, interlopul a fost dus la audieri într-un dosar penal cu acuzații de răzbunare pentru ajutorul dat justiției. De asemenea, influențarea declarațiilor, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere. El a fost săltat atunci de la o clinică estetică, potrivit surselor G4Media. Din imaginile puse la dispoziție de poliție se poate vedea că era îmbrăcat în pijamale. Potrivit polițișitilor, interlopul ar fi intimidat un martor care a dat declarații într-un dosar mai vechi pe care procurorii l-au deschis după scandalul în care Bebino a fost implicat și a fost la un pas de moarte, fiind tăiat cu săbiile. Pentru a-l constrânge pe martor să îşi schimbe declaraţia dată în instanţă, Bebino i-ar fi avariat și autoturismul.

În mai 2022, Bebino a fost dus din nou la audieri într-un dosar ce vizează infracțiuni de proxenetism și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Citește întreg articolul pe G4Media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS