12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat tâlhărit pe stradă de banii câştigaţi la păcănele

Bărbat tâlhărit pe stradă de banii câştigaţi la păcănele

Un bărbat de 54 de ani care câştigase la păcănele a fost tâlhărit pe stradă de un tânăr de 24 de ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a transmis IPJ Alba.

Din cercetările poliției a rezultat că, în dimineața zilei de 18 ianuarie, în jurul orei 05.00, în timp ce se afla pe o stradă din Sebeș, tânărul de 24 de ani l-ar fi atacat pe un bărbat, de 54 de ani, din Sebeș și, prin violență, l-ar fi deposedat de suma de 13.000 de lei pe care victima o câștigase la jocuri de noroc.

Pe 20 ianuarie 2024, polițiștii de investigații criminale au identificat și reținut doi tineri, de 24 și 35 de ani, din Sebeș, care sunt bănuiți de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată.

Se pare că tânărul de 35 de ani l-ar fi sprijinit pe cel de 24 de ani, asigurându-se că victima era singură la momentul atacului.

Suma de bani a fost recuperată în totalitate și restituită victimei. Cei doi bărbați de 24 și 35 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie duși la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pe 21 ianuarie, judecătorii au decis ca tânărul de 24 de ani să fie reţinut pentru 30 de zile.

23 de percheziții într-un dosar privind schingiuirea animalelor și organizarea de lupte de câini

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS