20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOltOlt: Tineri arestați după ce au furat 8.700 lei de la o societate comercială

Olt: Tineri arestați după ce au furat 8.700 lei de la o societate comercială

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat vineri dimineață, prin apel 112, că o persoană ar fi fost agresată fizic în incinta unei societăți comerciale din Caracal și i-ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

Din primele verificări, s-a stabilit că două persoane mascate au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Caracal, unde au agresat fizic o tânără de 30 de ani, angajată a societății comerciale, și au sustras 8.700 lei.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste între 21 și 22 de ani, din comuna Fălcoiu, județul Olt, bănuiţi de comiterea faptei.

Tot vineri, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Un al treilea tânăr care re legătură cu jaful este căutat de oamenii legii.

Cei doi tineri reținuți au fost prezentați sâmbătă Judecătoriei Caracal, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Pentru cel de-al treilea tânăr s-a emis mandat de arestare preventivă în lipsă.

Citește și: Cum combatem depresia de iarnă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS