13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat care a luat 4.600 de lei uitați într-un bancomat, identificat de poliţişti

Un bărbat care a luat 4.600 de lei uitați într-un bancomat, identificat de poliţişti

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a luat 4.600 de lei uitați de altcineva într-un bancomat. Când și-a dat seama că a plecat fără bani, păgubitul s-a întors la ATM și dat alerta, scrie News.ro.

Incidentul a avut loc pe 22 noiembrie 2023, la un ATM din orașul Beclean.

Un om de afaceri din Negrești-Oaș a scos din bancomat 4.600 de lei, dar a plecat fără ei. Când și-a dat seama că a uitat banii, s-a întors la ATM și a dat alerta.

În baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au descoperit că banii fuseseră luaţi de un bărbat, de 33 de ani, din Spermezeu, județul Bistrița-Năsăud.

În scurt timp, întreaga sumă a fost recuperată și restituită păgubaşului.

Bărbatul care şi-a însuşit banii este cercetat penal pentru „însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor”.

Legea spune că dacă, în termen de zece zile, un bun găsit nu este predat autorităţilor sau celui care l-a pierdut, făptaşul riscă închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă.

Poliţiştii din Alba au identificat, după şase luni, un bărbat care a scos 2.500 de lei de la un ATM din Alba Iulia, din contul unei persoane care folosise bancomatul înaintea sa şi nu închisese sesiunea contactless. Individul a restituit suma și este cercetat penal.

Citește şi: Un pasager a făcut scandal şi a vrut să se taie cu lama, într-un avion TAROM

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS