15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO şoferiţă care a staţionat pe trecere de pietoni i-a reclamat la 112 pe poliţişti că vor să o amendeze

O şoferiţă care a staţionat pe trecere de pietoni i-a reclamat la 112 pe poliţişti că vor să o amendeze

O şoferiţă care a staţionat pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din Arad i-a reclamat la 112 pe poliţişti că vor să o amendeze şi să-i ia carnetul. Femeia refuzase să mute maşina şi să prezinte actele la control, scrie Specialarad.

Incidentul a avut loc în zona centrală a oraşului, unde aglomeraţia este foarte mare şi locurile de parcare sunt insuficiente.

Femeia a sunat la 112 în timp ce echipajul încerca să o convingă să se legitimeze. Ea a reclamat că poliţiştii urma să îi ia permisul şi să o amendeze.

„O femeie de 33 de ani, din Arad, a fost sancţionată de poliţiştii Biroului Rutier pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Femeia ar fi parcat pe trecerea pentru pietoni din faţa unei unităţi şcolare din municipiu şi ar fi refuzat să se pună în mişcare, la solicitarea echipajului de poliţie care se deplasa pe bulevardul General Dragalina.

Totodată, femeia ar fi refuzat în repetate rânduri să prezinte poliţiştilor documentele de identitate”, a transmis IPJ Arad.

În urma apelului, alte trei echipaje aflate în zonă s-au deplasat la locul incidentului. Prezenţa numărului mare de poliţişti a atras atenţia mai multor trecători, care s-au oprit pentru a asista la disputa dintre şoferiţă şi agenţi.

În cele din urmă, poliţiştii i-au dat o amendă de 2.490 de lei, pentru nerespectarea indicaţiilor poliţiştilor şi refuz de legitimare. Totodată, i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Guvernul face schimbări în conducerile Vămilor şi ANAF

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS