13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSeif cu bani şi bijuterii, furat ziua în amiaza mare dintr-o casă

Seif cu bani şi bijuterii, furat ziua în amiaza mare dintr-o casă

Hoţii au furat un seif de 200 kg, plin cu bani şi bijuterii, ziua în amiaza mare, dintr-o casă din localitatea ieşeană Hârlău. Au acţionat organizat, în timp ce proprietarii nu erau acasă. Există mai multe piste urmărite în acest moment de către anchetatori.

Poliţiştii bănuiesc că ar putea fi cineva din anturajul familiei, care ar fi acţionat la pont. Mai ales că au dat spargerea ziua în amiaza mare, când proprietarii nu erau acasă. 

Vineri, în jurul orei 11.00, o dubă a intrat în curtea casei. Ocupanţii au închis porţile şi au pătruns în casă pe geam. Au luat seiful, care cântăreşte aproximativ 200 kg, în care se aflau toţi banii familiei. Apoi s-au făcut nevăzuţi.

În apropierea casei familiei jefuite se află un restaurant, a cărui cameră de supraveghere bate chiar spre locuinţa în care s-a dat spargerea. Însă aceasta a fost smulsă cu câteva zile înainte. Se bănuieşte că dispozitivul a fost distrus de aceleaşi persoane care au furat seiful, care şi-au pregătit, probabil, terenul în prealabil.

Şi casa unde s-a dat spargerea are camere de supraveghere, dar sunt stricate. Furtul a fost descoperit de fiul cel mic al familiei, când a venit de la şcoală. Acesta şi-a anunţat părinţii.

Familia deţine un aprozar în localitate, iar proprietara lucrează la grădiniţa din Hârlău. Cel mai probabil, hoţii ştiau despre seif şi banii din el.

Deocamdată, nu s-a făcut nicio reţinere în acest caz.

Citeşte şi: Un copil de cinci ani şi mama sa, accidentaţi în parcarea unei şcoli

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS