20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâncă moartă după operații estetice făcute în Turcia. A fost supusă la 4 intervenții într-o zi

Româncă moartă după operații estetice făcute în Turcia. A fost supusă la 4 intervenții într-o zi

O tânără din Brăila a murit după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, într-o clinică din Turcia. Femeia a pierit în brațele soțului ei. Acesta a și fost pentru scurt timp arestat sub acuzația de omor. Bărbatul dă vina pe medicii turci.

O femeie din Brăila a murit la doar 35 de ani după ce a suferit patru operații estetice în aceeași zi, la o clinică din Turcia, iar soțul ei se chinuie de un an de zilesă-și găsească dreptatea, scrie Gândul.

Cele patru operații au costat 8.000 de euro, iar bărbatul dă vina pe medicii turci pentru moartea soției sale. Aceasta a murit la hotel, în brațele soțului său. De durere, fiica celor doi a vrut să se sinucidă, mai ales că și-a văzut și tatăl arestat de polițiști, care îl acuzau de omor.

Tragedia a avut loc în februarie 2023, când cei doi soți din Brăila au mers la o clinică privată din Turcia, pentru a-și face mai multe intervenții estetice, la prețuri rezonabile.

Au plătit 8.000 de euro

Au plătit 8.000 de euro pentru liposucție, implant mamar, lifting brazilian și abdominoplastie. Cei de la clinică i-au făcut doar analizele de sânge și i-au transmis că va fi operată a doua zi.

Bărbatul spune că medicul i-a informat că intervenția ar urma să dureze 4-5 ore, dar când s-a întors la clinică după acest interval soția sa era încă în operație, care s-a întins apoi până la 9 ore.

A doua zi, tânăra se simțea vizibil rău, dar medicii i-au spus soțului să o ia acasă. Bărbatul a ascultat de doctori și a dus-o la hotel, deși era proaspăt operată. I s-a făcut rău și a căzut chiar în timp ce ieșea din spital, dar tot a fost externată. ”Pe drum, s-a plâns încontinuu că îi este rău, dar i-am zis «Lasă că te pui în pat și îți revii!»”, a mai povestit soțul tinerei.

Nu a mai apucat să ajungă în cameră, pentru că la intrarea în hotel a pierit. ”Când am ajuns la lift, era o canapea și mi-a zis să chem salvarea, că ea moare. După 10 minute, a murit”, a povestit bărbatul despre clipa în care soția lui și-a dat ultima suflare, în brațele lui.

Bărbatul s-a trezit încătușat de polițiștii veniți la fața locului

Coșmarul nu s-a terminat însă aici. Chiar în timp ce-și jelea soția moartă, bărbatul s-a trezit încătușat de polițiștii veniți la fața locului.

”A venit salvarea, iar, la o oră, a venit și poliția. Mi-au pus cătușele și mi-au zis că sunt arestat pentru omor. În acel moment, fata noastră de 16 ani s-a dus să se arunce de la balcon. Le-am zis polițiștilor să se uite pe camere. M-au eliberat și seara am fost să depun plângere”, a descris bărbatul cea mai cumplită zi din viața lui.

Acesta susține că medicul turc care i-a operat soția nu a stat de vorbă cu el după decesul acesteia, dar și că alți reprezentanți ai clinicii i-ar fi imputat chiar lui moartea soției sale.

Citeşte şi: Aeroportul din Oslo, închis din cauza ninsorilor abundente

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS