15.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoţii care au jefuit o „clarvăzătoare“ din Ilfov, prinşi după o lună

Hoţii care au jefuit o „clarvăzătoare“ din Ilfov, prinşi după o lună

Apartamentul unei presupuse clarvăzătoare din Ilfov a fost jefuită, iar hoţii au fost prinşi abia după mai bine de o lună. Doi bărbaţi, de 33 şi 38 de ani, au furat bani şi bijuterii în valoare totală de 300.000 de lei, din locuinţa femeii, aflată în orașul Bragadiru.

Proprietara apartamentului, care susține că poate să prevadă viitorul, a spus că știa dinainte că urmează să-i fie furați 300.000 de lei, în bani și bijuterii.

Ea a rămas fără o mică avere pe 8 decembrie. Și-a găsit casa răvășită de hoți, care au plecat cu 250.000 de lei și mai multe bijuterii, în valoare de 10.000 de euro, pe care le ținea într-o cutie.

Femeia susține că poate să prevadă viitorul și peste 60.000 de oameni o urmăresc pe canalul ei de YouTube.

În anchetă, polițiștii s-au bazat însă pe probele ridicate din casa femeii și pe informațiile obținute prin metode polițienești. Așa au reușit să ajungă la cei doi suspecţi. Marţi au avut loc percheziţii în locuinţele lor. Poliţiştii au găsit bani, bijuterii, telefoane şi două maşini.

Se pare că bărbaţii au cheltuit mare parte din banii furaţi. Oamenii legii au mai găsit în casele lor doar 7.000 de lei și 300 de euro.

Cei doi au fost reţinuţi şi urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi: Şofer aruncat prin parbriz după ce a intrat cu TIR-ul într-o casă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS