22.3 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFlorin Salam, acuzat că a bătut o damă de companie într-un hotel

Florin Salam, acuzat că a bătut o damă de companie într-un hotel

Interpretul de manele Florin Salam a fost acuzat de o damă de companie că ar fi bătut-o, pe 1 ianuarie, într-un hotel din Bucureşti, scrie News.ro.

”La data de 1 ianuarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere scrisă, de către o tânără, de 23 de ani, că în aceeaşi zi, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră din incinta unui hotel, situat în Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat, de 44 de ani”, a transmis, marţi, Poliţia Capitralei.

Sursa citată a precizat că a fost întocmit un dosar penal şi au fost efectuate verificări la adresa menţionată, în vederea administrării probatoriului.

”Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, au mai transmis poliţiştii.

Surse judiciare au menţionat că bărbatul reclamat este interpretul de manele Florin Salam, iar victima este cunoscută ca damă de companie.

Citeşte şi: Bărbat împuşcat în picior după un conflict spontan pe stradă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS