9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA cincea zi de proteste ale fermierilor și transportatorilor. Întâlnire la Ministerul Finanțelor

A cincea zi de proteste ale fermierilor și transportatorilor. Întâlnire la Ministerul Finanțelor

Unul dintre liderii transportatorilor şi fermierilor care protestează de cinci zile blocând şoselele de centură ale marilor oraşe, Dănuţ Andruş, a declarat sâmbătă seară, după întâlnirea avută cu conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), că nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun şi că cerinţele lor nu sunt de luat în calcul.

La rândul său, preşedintele ASF, Alexandru Petrescu, a afirmat că multe dintre solicitările protestatarilor erau şi acţiuni pe care noua conducere a Autorităţii de Supraveghere Financiară urma să le ia. Protestatarii au avut sâmbătă negocieri şi la Ministerul Agriculturii şi la Ministerul Transporturilor, iar duminică, de la ora 11:00, vor avea discuţii la Ministerul Finanţelor.

„Neputința e la ea acasă”

„Din păcate, nu s-a putut ajunge la niciun numitor comun. Am cerut un pachet de măsuri concrete, cum văd dumnealor problemele noastre pentru că noi, cerinţele pe care le-am făcut, nu pot fi luate în calcul nicicum. Să sperăm că în zilele următoare vom primi un feedback din partea ASF-ului. Din punctul meu de vedere, neputinţa e la ea acasă”, a declarat Dănuţ Andruş, un lider al protestatarilor, la finalul discuţiilor de la ASF.

Citește și: Record de apeluri la Salvamont. O persoană a decedat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS