12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateCopil căutat de poliție după ce a dispărut împreună cu tatăl lui

Copil căutat de poliție după ce a dispărut împreună cu tatăl lui

Un copil, de şapte ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost dat în urmărire naţională, după ce mama sa a sesizat poliția că nu îl mai poate contacta telefonic nici pe el, nici pe fostul ei partener, tatăl copilului, la care acesta se afla pentru o zi.

Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată, joi, de o femeie din Orăştie, că, pe 10 ianuarie, l-a trimis pe fiul său, Emil-Mădălin Turdăşan, de 7 ani, să stea la locuinţa tatălui lui, din acelaşi municipiu, până în 11 ianuarie, conform înţelegerii avute cu bărbatul (fostul concubin al femeii).

”În data de 10 ianuarie 2024, jurul orei 09.00, femeia l-a contactat telefonic pe tatăl minorului, care i-a comunicat că urmează să iasă în oraş, împreună cu fiul său. Ulterior, aceasta nu l-a mai putut contacta telefonic nici pe fiul său, nici pe fostul concubin (tatăl minorului)”, a arătat sursa citată.

Copilul are 1,20 metri înălţime, greutate 17 kilograme, păr şaten, ochi negri. Nu se știe cu ce era îmbrăcat.

Poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, pentru găsirea copilului, care a fost dat în urmărire naţională.

Cei care deţin informaţii utile sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis IPJ Hunedoara.

Citește și: Un bărbat și-a înjunghiat mortal soția, apoi a intrat cu mașina într-un copac

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS