10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbat fără permis, prins băut la volan

Bărbat fără permis, prins băut la volan

Un bărbat din Bârlad a fost reţinut după ce a fost prins la volanul unei maşini fără să aibă permis de conducere şi aflat în stare avansată de ebrietate, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost depistat în trafic pe o stradă din municipiul Bârlad.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea anulat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, din anul 2002. Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la Serviciul Municipal de Urgenţă Bârlad, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Biroului Rutier Bârlad au reţinut bărbatul cercetat, pe o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citește și: Șase răniți după ce un microbuz a lovit un pasaj rutier feroviar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS