12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tânără a furat un plic cu bani uitat într-o farmacie

O tânără a furat un plic cu bani uitat într-o farmacie

O tânără a fost reținută după ce a furat un plic cu bani dintr-o farmacie. Poliția a prins-o cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, scrie BizBrașov.

Păgubita intrase într-o farmacie din Făgăraș să cumpere medicamente. A plătit și a plecat, dar a uitat plicul în care ținea banii sub tejghea.

În urma ei, la casă, a venit o altă clientă. Tânăra de 22 de ani a văzut plicul și l-a luat. Când și-a dat seama că îi lipsesc banii, prima clientă s-a întors la farmacie. Imaginile de pe camerele de supraveghere din incintă au ajutat-o să afle cine furase plicul.

„Cu ocazia efectuării unei plați la farmacie, persoana vătămată a uitat plicul cu bani sub tejghea, acesta fiind însușit ulterior de tânăra în vârstă de 22 de ani. În continuare, a fost recuperată o parte din suma sustrasă”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În baza probelor adunate de polițiști, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore. Pe numele ei a fost deschis dosar penal pentru furt.

Citește și: Femeie reținută după c ar fi dat foc mașinii amantei soțului ei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS