13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAu furat cazanul cu pălincă după ce i-au închis pe proprietari în casă

Au furat cazanul cu pălincă după ce i-au închis pe proprietari în casă

O familie a rămas fără un cazan plin de pălincă ziua în amiaza mare. Mai mulți indivizi au intrat cu mașina în gospodărie, i-au închis în casă și au plecat cu un cazan plin cu pălincă. Au încercat să-l ia și pe-al doilea, dar nu au putut. Poliția îi caută acum pe făptași, scrie PresaSM.

Furtul a avut loc vineri, în comuna Porumbești, județul Satu Mare.

Proprietarii gospodăriei erau în casă când o vecină i-a sunat și i-a avertizat că un grup de indivizi a dat spargere în vecini. Oamenii au vrut să iasă în curte, dar și-au dat seama că ușa casei este blocată.

În acest timp, în spatele grădinii, hoții acționau în voie. Cu ajutorul unei mașini, indivizii au pătruns în curtea locuinței și s-au dus direct în locul în care bănuiau că vor găsi pălinca.

Dovadă au fost urmele de roți găsite în pământul moale. Într-un final, proprietarii au reușit să iasă din casă și s-au uitat prin curte să vadă dacă le lipsește ceva.

Când s-au dus în spatele grădinii, au văzut că unul dintre cele două cazane pline dispăruse. Al doilea era distrus, semn că hoții au vrut, dar n-au reușit să îl urnească din loc.

Păbugiții au sunat imediat la 112. Polițiștii au prelevat probe și încearcă acum să dea de urma hoților, scrie sursa citată.

Citește și: Fiul unui om de afaceri din Târgu Jiu, reținut pentru înșelăciune la un supermarket

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS