15.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr care nu știa să conducă a căzut cu mașina unui prieten în Dunăre

Un tânăr care nu știa să conducă a căzut cu mașina unui prieten în Dunăre

Un tânăr de 18 ani, fără permis auto, s-a urcat la volanul mașinii unui prieten. Pentru că nu știa să conducă, a efectuat o manevră greșită și a căzut în Dunăre cu mașina. Accidentul a avut loc vineri seară, în zona Falezei din Brăila.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri, în jurul orei 21.00, despre faptul că o maşină care era staţionată pe Faleza Dunării ar fi căzut în apă.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au identificat doi tineri, ambii de 18 ani. Din primele date a reieșit că unul dintre tineri, cu acordul prietenului său, s-ar fi urcat la volanul maşinii acestuia, moment în care a efectuat manevra de mers cu spatele, căzând cu maşina în apă. Tânărul a reuşit să iasă din maşină, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

Poliţiştii au constatat că tânărul care s-a urcat la volanul autoturismului nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ambii tineri au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

În cauză a fost întocmit dosar penal. Cei doi tineri sunt cercetați pentru conducere a unui vehicul fără permis şi încredinţarea autoturismului unei persoane care nu deţine permis de conducere. 

Citește și: Boboteaza – obiceiuri și tradiții

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS