15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateŞofer prins beat de trei ori în două zile

Şofer prins beat de trei ori în două zile

Un şofer a fost reţinut de poliţiştii arădeni, luni seară, după ce a fost prins beat la volan de trei ori în două zile, deşi încă de prima dată îi fusese suspendat permisul de conducere, conform Agerpres

Bărbatul, de 46 de ani, din localitatea Frumuşeni, a fost verificat în trafic duminică, în municipiul Arad, când s-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

I-a fost suspendat permisul de conducere, însă în aceeaşi zi a fost prins din nou la volan, cu alcoolemie de 0,74. 

Ziua următoare, luni, acelaşi bărbat a fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. 

„A fost dispusă recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, cel în cauză fiind reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz, într-un dosar penal întocmit pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul cu permisul suspendat”, a transmis, marţi, IPJ Arad.

Citește şi: Tractor de 70.000 de euro, confiscat la Vama Borş II

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS