14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn deținut de la Rahova a evadat din mașina care îl aducea la penitenciar

Un deținut de la Rahova a evadat din mașina care îl aducea la penitenciar

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova a evadat, luni, la întoarcerea de la punctul de lucru. El a fugit din mașina care îl transporta în timp ce aceasta staţiona la semafor, în București, informează News.ro.

„Luni, 11.12.2023, în jurul orei 17.10, deţinutul Gheorghe Ionuţ Adrian, fără antecedente penale, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (335 NCP), clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staţionării automobilului la semafor a deshis portieră şi a fugit pe carosabil”, au transmis luni reprezentanţii Penitenciarului Bucureşti Rahova,

Au fost sesizate toate organele competente, a fost alarmat personalul şi au fost trimise echipe de căutare formate din poliţişti ai penitenciarului.

„Menţionăm că fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, au transmis oficialii penitenciarului.

Deţinutul evadat are 1,90 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene drepte, faţă ovală, ten deschis, păr şaten închis, iar la momentul părăsirii autovehiculului purta pantaloni de trening gri, bluză de trening gri, geacă roşie.

„Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon 0214200810”, se mai arată în comunicat.

Citește și: Bărbat venit la furat pe o platformă industrială, mort electrocutat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS