16.2 C
Craiova
marți, 27 februarie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat s-a închis în beci şi s-a spânzurat

Un bărbat s-a închis în beci şi s-a spânzurat

Un bărbat s-a spânzurat în beciul casei sale. Soția și rudele l-au căutat cu disperare două zile. Trupul neînsufleţit a fost găsit abia după ce a fost anunţată poliţia. 

Bărbatul, de 49 de ani, din comuna ieșeană Voinești, a ales să-și pună capăt zilelor în beciul casei. Potrivit primelor informații, nimeni nu ştie ce motiv ar fi avut să recurgă la gestul extrem.

 Descoperirea șocantă a fost făcută după ce soția bărbatului a cerut ajutorul polițiștilor.

Femeia a sunat disperată la poliție și le-a spus agenților că nu știe nimic de soțul ei de două zile. Un echipaj de poliție a venit la locuința bărbatului, iar după câteva verificări a realizat că acesta s-ar putea afla în beciul locuinței sale. Bărbatul ar fi încuiat ușa la beci înainte de a se sinucide, potrivit BZI.ro.

„La data de 04 decembrie a.c., polițiștii ieșeni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că soțul ei lipsește de două zile, neștiind unde este. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor efectuate a fost identificat bărbatul de 49 de ani, din comuna Voinești, într-o anexă a locuinței, care era încuiată, acesta fiind decedat. Pe corpul persoanei nu au fost identificate urme vizibile de violență. A fost dispusă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale, în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Citeşte şi: Femeie rănită de o maşină care a pornit la vale în timp ce şoferul vorbea la telefon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS