20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a rămas fără 76.000 de euro și bijuteriile din aur după ce a vrut sex în trei

Un bărbat a rămas fără 76.000 de euro și bijuteriile din aur după ce a vrut sex în trei

Un bărbat din Brașov a rămas fără 76.000 de euro și bijuteriile din aur după ce a acceptat o partidă de sex în trei propusă de două prostituate care ş-au agăţat pe stradă. Acestea l-au îmbătat, i-au furat bunurile și s-au făcut nevăzute, scrie BizBrasov.ro.

Incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.30, pe bulevardul Gării din Brașov. Bărbatul era pe stradă când a fost abordat de două femei care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

„Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-a deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Brașov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconștiență. După ce și-a revenit, bărbatul a constatat faptul că din borseta pe care o purta lipsea suma de 76.000 de euro, precum și un lanț cu medalion, o brățară și un inel din aur”, transmite IPJ Brașov.

În baza plângerii făcute de bărbat, polițiștii au pornit pe urmele hoațelor. Le-au identificat, iar marți le-au percheziționat locuințele. 

„Au fost descoperite mai multe bunuri și bijuterii, precum și suma de aproximativ 3.000 de euro. În urma perchezițiilor a fost depistată una dintre femeile bănuite de comiterea faptei, în vârstă de 43 de ani”, transmit polițiștii.

La scurt timp a fost prinsă și cea de-a doua femeie, o tânără de 20 de ani, asupra căreia au fost găsiți aproximativ 51.000 euro.

După audieri, cele două femei au fost reținute pentru 24 de ore. Sunt acuzate de furt calificat și riscă ani grei de închisoare.

Citește şi: Un șofer a murit decapitat după ce a lovit cu mașina un gard și un stâlp

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS