16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTragedie împiedicată în ultima clipă de un polițist doljean

Tragedie împiedicată în ultima clipă de un polițist doljean

O tragedie a fost împiedicată în ultima clipă de un polițist doljean, după ce un bărbat de 63 de ani din Negoi, amenința că se va autovătăma.

Azi dimineață, polițiști din cadrul Secției nr.8 Rurală Rast au fost sesizați prin apel de urgență 112, despre acțiunile bărbatului din Negoi.

Polițiștii l-au găsit pe bărbat încuiat într-una dintre camerele locuinței, acesta lovindu-se în mod repetat cu un obiect tăietor-despicător.

În sprijinul patrulei ajunsă inițial a venit și echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Băilești. Au fost purtate în mod continuu discuții cu bărbatul.

După negocieri repetate, agentul șef principal Cârciumaru Constantin a reușit să-l convingă pe bărbat să renunțe la acțiunile sale. A permis accesul polițiștilor în încăpere.

La scurt timp, bărbatul a acceptat și ajutorul cadrelor medicale. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Felicitări, Cârciumaru Constantin, din cadrul Formațiunii Investigații Criminale a Poliției Municipiului Băilești, pentru tact! Cu toții, ca o echipă, ați împiedicat producerea unei tragedii.

Citește și: Restricții de circulație pentru desfășurarea meciului dintre FCU 1948 Fotbal Club SA și FCSB

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS