17.8 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVIDEO: Atac terorist într-o stație de autobuz din Ierusalim

VIDEO: Atac terorist într-o stație de autobuz din Ierusalim

Trei persoane au fost ucise, iar alte șase rănite într-un atac armat comis joi, la oră de vârf, la intrarea în Ierusalim, a anunțat serviciul de ambulanță Magen David Adom din Israel, conform The Times of Israel și Reuters.

Potrivit poliției, în jurul orei 7:40, doi palestinieni înarmați au coborât dintr-un vehicul pe strada Weizman, la intrarea principală din Ierusalim, și au deschis focul asupra oamenilor dintr-o stație de autobuz.

Poliția a spus că doi soldați care se aflau în afara serviciului și un civil înarmat din zonă au răspuns la foc, ucigându-i pe cei doi teroriști.

Atacatorii erau palestinieni din Ierusalimul de Est

Atacatorii au fost palestinieni din Ierusalimul de Est, potrivit poliției.

Filmările au arătat că teroriștii erau înarmați cu o pușcă de asalt M-16 și cu o armă de mână. La percheziția polițiștilor, în vehicul au fost găsite cantități mari de muniție.

Un număr mare de ambulanțe și de poliție au ajuns la fața locului, iar poliția a declarat că cercetează zona pentru a se asigura că nu există alți atacatori.

Ambasadorul SUA în Israel a condamnat atacul.

„Atac terorist detestabil în Ierusalim în această dimineață. Condamnăm fără echivoc o astfel de violență brutală”, a declarat ambasadorul Jack Lew.

Trei oameni au murit și 6 au fost răniți în urma atacului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS