12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliția o caută pe femeia care i-a ajutat pe ucigașii omului de afaceri din Sibiu

Poliția o caută pe femeia care i-a ajutat pe ucigașii omului de afaceri din Sibiu

Polițiștii sunt în căutarea unei femei care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe omul de afaceri sibian Adrian Kreiner, transmit ȘtirileProTV.

Femeia ar fi iubita unuia dintre suspecți și tot ea ar fi încercat să găsească clienți pentru ceasurile de lux furate de la milionar.  

”În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, doi dintre suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara”, spun reprezentanții poliției.

Femeia ar fi închiriat apartamentul în care asasinii au stat înainte de crimă

Femeia ar fi fost cea care a închiriat apartamentul în care indivizii au fost cazați trei zile înainte de crimă. Mai mult decât atât, aceasta a fost permanent alături de cei trei, atât înainte de atac, cât și după.  

”În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu se fi intrat pe raza orașului Sibiu. 

Cei cinci au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei. Aceștia au oprit în parcarea unui mall în jurul orei 17.30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru trei nopți. 

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți”, se mai arată în comunicatul poliției.

Citește și: Două femei, ținute moarte în casă de fratele lor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS