13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFemeie bătută pe câmp de un tânăr pentru că nu s-a lăsat jefuită

Femeie bătută pe câmp de un tânăr pentru că nu s-a lăsat jefuită

O femeie a fost bătută de un tânăr de 18 ani pentru că nu a vrut să îi dea telefonul mobil. Incidentul a avut loc pe un drum care străbate un câmp şi care face legătura între două localităţi din judeţul Braşov. Victima a fost salvată de un şofer care trecea din zonă, informează News.ro.

Atacul a avut loc pe drumul care face legătura între localităţile Rupea şi Homorod. Femeia, care se îndrepta spre Homorod, într-o zonă extravilană, a fost acostată de un tânăr care i-a cerut telefonul mobil. Când aceasta a refuzat, tânărul a început să o bată, lovind-o cu un obiect contondent. 

Victima a fost salvată de un şofer care trecea prin zonă şi care a oprit, moment în care agresorul a fugit. Femeia, rănită, a fost dusă la spital, personalul medical anunţând poliţia despre starea acesteia. 

În urma anchetei, poliţiştii l-au identificat pe agresor în persoana unui tânăr, de 18 ani, din localitatea Ungra, judeţul Braşov.

Iniţial, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior judecătorii emiţând mandat de arestare preventivă pe numele lui. Tânărul este cercetat pentru tâlhărie calificată.

Citeşte şi: Bărbaţi răniţi după ce s-au înfipt cu maşina într-un parapet fugind de poliţie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS