25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr rănit după ce o bucată de gheaţă desprinsă de pe o remorcă a spart parbrizul unei maşini

Tânăr rănit după ce o bucată de gheaţă desprinsă de pe o remorcă a spart parbrizul unei maşini

Un tânăr a fost rănit după ce pe maşina în care era pasager a căzut o bucată de gheaţă desprinsă de pe prelata unei remorci şi i-a spart parbrizul.

„Luni, 13 noiembrie, pe drumul naţional 1H, în localitatea sălăjeană Hereclean, un bărbat, de 54 de ani, din comuna Ciucea, judeţul Cluj, în timp ce conducea, pe direcţia Vârşolţ – Hereclean, un ansamblu format dintr-o autoutilitară cu semiremorcă, o bucată de gheaţă s-ar fi desprins de pe prelată, ar fi căzut şi ar fi spart parbrizul unui autoturism, condus regulamentar, din sensul opus de circulaţie, de un bărbat de 33 de ani, din comuna Ip, judeţul Sălaj. Un tânăr de 21 de ani, pasager în autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital”, a transmis marţi IPJ Sălaj.

Şoferul vinovat a plecat de la locul accidentului

După producerea evenimentului rutier, conducătorul ansamblului de vehicule şi-a continuat deplasarea, fiind identificat ulterior pe raza judeţului Maramureş. Poliţiştii rutieri continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Poliţia Rutieră reaminteşte faptul că pătrunderea pe drumurile publice modernizate cu un vehicul care are pe roţi sau pe caroserie noroi ce se depune pe partea carosabilă ori din care cad sau se scurg produse, substanţe sau materiale ce pun în pericol siguranţa circulaţiei, constituie contravenţie şi se sancţionează cu 9 până la 20 de puncte-amendă.

Citeşte şi: Elevă din Craiova, dată dispărută după ce a plecat de la şcoală

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS