17.2 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat şi o femeie, morţi în casele lor, în incendii provocate de ţigări nestinse

Un bărbat şi o femeie, morţi în casele lor, în incendii provocate de ţigări nestinse

O femeie din judeţul Giurgiu şi un bărbat din Ilfov au murit arşi de vii în casele lor după ce acestea au fost mistuite de flăcări pornite de la ţigări nestinse corespunzător.

O femeie, de 77 de ani, din comuna Piatra, judeţul Giurgiu, a fost găsită moartă în casă, după ce aceasta a luat foc de la o țigară nestinsă corespunzător. Aceasta ar fi căzut pe materialele ușor combustibile din interiorul camerei.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta generalizat, la nivelul unei anexe și într-o cameră de locuit, pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați. Acesta risca să se extindă la întregul imobil și la construcțiile apropiate.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproximativ două ore de intervenție. În incendiu au ars bunuri estimate la 10.000 de lei.

Un bărbat a ars de viu în pat din cauza unei ţigări

Un bărbat cu dizabilităţi, a murit carbonizat în propriul pat, într-o locuinţă din localitatea Cernica, de lângă Capitală.

Vecinii care au văzut flăcările, au reuşit cu greu să intre în casă, pentru a salva victima. Din păcate, au intervenit mult prea târziu. Tot ei spun că bărbatul era fumător şi, de multe ori, îşi stingea ţigările chiar de podeaua locuinţei.

Bărbatul de 62 de ani locuia singur şi era în pat când a izbucnit focul. Îşi pierduse un picior în urmă cu cinci ani, din cauza unei boli. Avea doi copii, dar şi rude şi prieteni, care îl vizitau des.

În urma incendiului, jumătate de casă s-a făcut scrum.

Citeşte şi: Poliţist lovit cu toporul în cap de către un bărbat care îşi bătuse soţia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS