20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn copil a ajuns la spital după ce s-a rupt cu el leagănul de la un loc de joacă

Un copil a ajuns la spital după ce s-a rupt cu el leagănul de la un loc de joacă

Un băiat de 13 ani a ajuns la spital după ce a căzut dintr-un leagăn ruginit. Incidentul a avut loc într-un parc frecventat des de cei mici, care se află în apropierea şcolilor. Locul de joacă cu pricina nu a mai fost reabilitat de 11 ani, informează Observatornews.

Băiatul venise în parc imediat după şcoală. Colegii lui au văzut când leagănul s-a desprins. Un trecător a văzut și el scena și a sunat la 112.

Băiatul a ajuns la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iași. A suferit o fractură de antebraţ, care a necesitat reducere ortopedică şi imobilizare ghipsată

Imediat după ce au aflat de incident, autorităţile au ordonat închiderea parcului pentru reparații și reabilitare. Printre altele, leagănele au fost vopsite, iar cel care s-a rupt a fost reparat.

Parcul se află în adminstrarea primăriei și urma sa între în reabilitare anul viitor. Ultima reabilitare a lui a fost făcută în urmă cu mai bine de 11 ani.

În toată ţara, sunt parcuri şi locuri de joacă pentru copii extrem de riscante. În luna Iulie, o fetiţă de 8 ani din Capitală a suferit un accident tras la indigo. Leagănul în care se dădea în parcul Orăşelul Copiilor s-a rupt. 

Citește și: Bărbat reţinut pentru că a agresat sexual o femeie într-un mijloc de transport în comun

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS