29.5 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat şi-a tăiat picioarele cu motosapa

Un bărbat şi-a tăiat picioarele cu motosapa

Un bărbat din Vaslui a ajuns la spital, în stare gravă, după ce și-a prins ambele picioare într-o motosapă. El a fost transportat cu elicopterul la Spitalul „Sf. Spiridon“ Iași, unde a fost operat de urgenţă.

Pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) și echipaje specializate au intervenit pentru descarcerarea, acordarea îngrijirilor medicale de urgență și transportul o unitate medicală de specialitate a unui bărbat, de 42 de ani, din localitatea Rediu, comuna Roșiești.

„La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un bărbat cu ambele picioare prinse într-o motosapă electrică. Bărbatul era conştient și cooperant. Victima a fost descarcerată și predată echipajului de pe ambulanța SMURD. După acordarea îngrijirilor medicale de urgență, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Bărbatul prezenta traumatisme și fracturi la ambele membre inferioare. Victima va fi transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală de specialitate din municipiul Iași”, a transmis ISU Vaslui.

Bărbatul a fost internat pe Secția de Ortopedie și a intrat direct în operație. El a suferit un traumatism complex al piciorului stâng.

Citeşte şi: Gorj: Impact între un tir și o mașină la Scoarța

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS