19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn subprefect şi-a dat demisia după ce au fost făcute publice fotografii care îl arată în pat cu o fostă subordonată

Un subprefect şi-a dat demisia după ce au fost făcute publice fotografii care îl arată în pat cu o fostă subordonată

Subprefectul de Iaşi, Marian Grigoraş, susținut de PNL, şi-a anunţat demisia, miercuri, motivând că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii, fără a da alte explicații. Gestul vine în contextul în care în presa locală au apărut fotografii în care Grigoraș apare în pat alături de o tânără care în ultimii ani a ocupat succesiv mai multe posturi în administraţie.

Marian Grigoraş și-a anunțat demisia printr-un mesaj postat pe Facabook.

El nu spune însă ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest, dar demisia sa vine la două săptămâni după ce reporteris.ro publica o fotografie în care Marian Grigoraş apare în pat alături de o tânără care a fost avansată cu sprijinul PSD, apoi al PNL, pentru a ocupa diverse funcţii în administraţia ieşeană, scrie News.ro.

Potrivit reporteris.ro, în anul 2020, tânăra a fost șefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu.

În anul 2021, s-a angajat în Prefectura Iaşi, în funcţia de consilier, chiar în timp ce Marian Grigoraş, susţinut de PNL, ocupa postul de prefect.

Ulterior, tânăra a lucrat în cadrul companiei ApaVital din subordinea Consiliului Judeţean, iar de anul acesta este consilier asistent la Compartimentul Proiecte din cadrul Primăriei Iaşi. Întrucât posturile erau blocate, ea s-a angajat mai întâi la Primăria oraşului Podu Iloaiei, după care s-a transferat în cadrul primăriei ieşene.

Din decembrie 2019 și până în ianuarie 2022, Marian Grigoraș a fost prefect al județului Iași, fiind susținut de PNL.

Citeşte şi: Adolescentă de 12 ani, violată în mod repetat de un unchi

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS