19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomeo Marian Ursu, fiul lui Boenică, adus în țară după 12 ani de când a fost condamnat la închisoare

Romeo Marian Ursu, fiul lui Boenică, adus în țară după 12 ani de când a fost condamnat la închisoare

Romeo Marian Ursu, fiul lui Genică Boenică, a fost adus în țară, unde îl așteapă o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu executare. Acesta se ascundea de 12 ani în Iordania, iar acum a fost adus acasă.

„Săptămâna şi fugarul. Ieri a aterizat avionul care l-a adus, din Iordania, pe Romeo Marian Ursu. Acesta va executa în penitenciarele din România o pedeapsă privativă de libertate. Organele de poliţie competente l-au transportat la Penitenciarul Rahova”, a scris Gorghiu, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

Romeo Marian Ursu a fost condamnat definitiv, în 2011, la 3 ani închisoare. Acesta este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri. De asemenea, de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi de favorizare a infractorului.

„Mulţumesc tuturor autorităţilor care depun eforturi pentru a-i aduce în România pe toţi cei care încearcă să se sustragă justiţiei naţionale sau executării pedepselor!”, spune Gorghiu.

Interlopul Romeo Ursu, adus în țară în urmă cu o lună.

Tatăl său, Romeo Ursu, cunoscut sub numele Genică Boenică, a fost adus în țară în urmă cu o lună.

Interlopul Romeo Ursu, cunoscut sub porecla de „Boenică”, pe numele căruia există două condamnări definitive la pedepse cu închisoarea, a fost adus în România pe 18 septembrie și a fost încarcerat pentru a executa sentințele.

Acesta a fost condamnat de Tribunalul București la o pedeapsă de 2 ani și 10 luni de închisoare. Este acuzat de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și instigare la folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității.

Citește și: Târgu Jiu: Bărbat de 44 de ani, mort pe terenul de fotbal

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS