20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn alt lider Hamas a fost ucis

Un alt lider Hamas a fost ucis

Forțele de Apărare Israelului anunță că au ucis un alt comandant Hamas. Acesta ar fi condus atacurile teroriste asupra comunităților din sudul Nirim și Nir Oz weekendul trecut. Este al treilea lider Hamas ucis în ultimele zile, scrie Hotnews.

Armata susține că Billal al-Qedra, comandantul batalionului Khan Younis al unității Nukhba, a fost ucis într-un atac aerian, în urma eforturilor de informații ale agenției de securitate Shin Bet și ale Direcției de Informații Militare, potrivit Times of Israel.„El a fost responsabil pentru raidul criminal din Kibbutzul Nirim și Nir Oz”, spune IDF.

Mai mulți teroriști Hamas și Jihad Islamic au fost uciși în atacuri aeriene peste noapte în Fâșia Gaza.

Peste 100 de ținte, lovite noaptea trecută de armata israeliană

Armata afirmă că a lovit peste 100 de ținte în cursul nopții, inclusiv centre de comandă Hamas. De asemenea, complexuri militare, zeci de lansatoare de rachete, posturi de lansare de rachete antitanc și posturi de observare; și centrele de comandă ale Jihadului Islamic. Sâmbătă, armata a anunțat că liderul Hamas care a coordonat atacul asupra localităților din sudul Israelului de sâmbăta trecută, Ali Qadhi, a fost ucis într-un atac.

În plus, IDF l-a asasinat pe șeful forțelor aeriene Hamas, Merad Abu Mera. Acesta era principalul responsabil pentru dirijarea teroriștilor în timpul masacrului.

Citește și: Vâlcea: Oase umane și haine, găsite de salvamontiști. E posibil să aparțină unui bărbat din Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS