19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român părăsit de iubită a mers cu taxiul până din Austria și a încercat să-i omoare noul iubit

Un român părăsit de iubită a mers cu taxiul până din Austria și a încercat să-i omoare noul iubit

Un român părăsit de iubită a mers cu taxiul până din Austria și a încercat să-i omoare noul iubit, scrie Jurnalemigrant.com.

Un român de 31 de ani este acuzat în Austria de tentativă de omor după ce l-a atacat noul partener al fostei sale iubite cu un cuțit.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 7 octombrie 2023. O româncă de 27 de ani i-a comunicat telefonic fostului său iubit, aflat în România, că relația lor s-a încheiat deoarece s-a îndrăgostit de un coleg, de 32 de ani, din Oststeiermark, unde lucra ca muncitoare sezonieră.

Bărbatul de 31 de ani nu a acceptat despărțirea. A chemat un taxi, apoi a călătorit ore-n șir până în Austria, având la el un cuțit lung de aproximativ 30 de centimetri.

Odată ajuns la „Apfeldorf”, ferma la care lucra românca, bărbatul a încercat să intre cu forța în casa ei, l-a amenințat pe noul iubit al femeii și a deteriorat un vehicul parcat.

Românul se consideră o victimă

Conform martorilor, fostul iubit al femeii gesticula vehement și s-a rănit aparent singur cu cuțitul. O altercație fizică a izbucnit între cei doi bărbați când noul partener a ieșit în curte. Femeia, cuprinsă de panică, a leșinat în timpul confruntării.

În momentul în care bărbatul de 32 de ani a încercat să o îngrijească pe iubita sa, românul l-a strâns de gât cu o curea. Din fericire, colegii de muncă ai cuplului au intervenit și au alertat poliția.

Când oamenii legii au sosit la fața locului, suspectul aruncase deja cuțitul. Acesta a fost arestat, în timp ce paramedicii de pe ambulanță s-au ocupat de femeia leșinată.

Românul aruncase cuțitul într-un tufiș, dar un câine polițist a descoperit imediat arma, a informat poliția printr-un comunicat de presă.

În timpul interogatoriului, românul a negat acuzațiile de amenințări grave și tentativă de omor. S-a văzut pe sine ca pe o victimă, recunoscând doar agresiunea exagerată și deteriorarea vehiculului.

Cuțitul, a mai susținut el, fusese furat de la șoferul de taxi, iar incidentul a fost descris ca o „acțiune spontană”. În prezent, el se află în detenție preventivă la Penitenciarul Graz-Jakomini.

Citește și: Gorj: Câine înfometat și bătut, salvat de la moarte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS