12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTAROM suspendă cursa regulată București – Tel Aviv. Va continua să opereze cursele speciale

TAROM suspendă cursa regulată București – Tel Aviv. Va continua să opereze cursele speciale

TAROM a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă, că începând din 12 octombrie suspendă temporar cursa regulată București – Tel Aviv și va continua să opereze cursele speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE.

„Operarea pe Tel-Aviv continuă numai în regim special, în colaborare cu MAE. Tarifele preferențiale acoperă numai cheltuielile de operare.

Începând de mâine, 12 octombrie 2023, TAROM continuă să opereze frecvențe speciale către și dinspre TelAviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE. TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în gestionarea situației actuale.

TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv

O precizare importantă este că, în contextul actual, TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe.

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor noastre. Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM, cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă“, potrivit unui comunicat TAROM.

Citeşte şi: Vlad Pascu, trimis în judecată la o lună şi jumătate după ce a ucis doi tineri 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS