16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdolescentă violată de doi băieţi într-o pădure

Adolescentă violată de doi băieţi într-o pădure

O adolescentă a fost violată în pădurea Dealul Pleșa din localitatea arădeană Sebiș. Ea a fost ademenită de trei băieți, printre care unul de doar 13 ani, informează Digi24.

Minorul de 13 ani nu a participat la agresiunea sexuală, însă a fost martor în timp ce băieții de 17 și 18 ani au întreţinut relaţii sexuale cu fata. Astfel, el este considerat martor-cheie în anchetă.

Deoarece au constrâns-o pe fată să întrețină raporturi intime, cu cei doi băieți mai mari au fost reținuți pentru 30 de zile.

„La data de 30.09.2023, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonţ au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva a doi inculpaţi, cu privire la comiterea infracţiunii de viol. Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în data de 15 septembrie 2023, după o prealabilă înţelegere cu numitul L.M.L. – persoană care nu răspunde penal având vârsta de 13 ani – şi cu inculpatul P.D.D., inculpatul G.A.M. a ademenit-o pe persoana vătămată minoră C.R.I în pădurea Dealul Pleşa din oraş Sebiş, pentru a întreţine relaţii sexuale consimţite cu aceasta, după care, fiind constrânsă de acesta şi de numitul L.M.L., au obligat-o în prezenţa inculpatului P.D.D., să întreţină relaţii sexuale cu acesta din urmă, inculpatul P.D.D. acceptând să întreţină, în aceste condiţii, relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră”, transmite Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ.

Adolescenta primește îngrijire din partea specialiștilor și consiliere psihologică.

Citește şi: Bărbat găsit mort într-o pădure

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS