16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO tonă și jumătate de brânză, confiscată și distrusă

O tonă și jumătate de brânză, confiscată și distrusă

Peste o tonă şi jumătate de brânză de Sibiu a fost confiscată şi distrusă, din cauză că nu avea acte care să dovedească unde a fost produsă şi să certifice calitatea ei.

„La data de 27 septembrie, în jurul orei 14,30, în zona km. 260, poliţiştii Brigăzii autostrăzi au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un sibian de 44 de ani. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, împreună cu reprezentanţii DSV Sibiu, s-a constatat că bărbatul transporta peste 1.600 de kg de produse lactate, în valoare de 62.000 de lei, fără a deţine documentele legale cu privire la provenienţă şi calitate”, a transmis Sibiu.

Șoferul care transporta brânza a fost amendat cu 12.000 de lei de către inspectorii DSV, „iar produsele lactate au fost confiscate şi, ulterior, distruse”.

„În perioada 27-29 septembrie, 70 de poliţişti din cadrul Brigăzii Autostrăzi, în colaborare cu reprezentanţii RAR Sibiu şi Alba şi DSV Sibiu, au desfăşurat ample acţiuni în scopul conştientizării conducătorilor auto cu privire la necesitatea abordării unei conduite preventive pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic. Activităţile s-au derulat pe tronsonul A1 km 260 (Cristian, jud. Sibiu) – km. 316 (Pianu, jud. Alba)”, se precizează în comunicatul IPJ Sibiu.

Citește și: Atentat sinucigaș cu bombă în faţa Ministerului de Interne din Ankara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS