28.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculația feroviară, închisă temporar între două stații dintre București și Videle

Circulația feroviară, închisă temporar între două stații dintre București și Videle

ISU a solicitat inchiderea temporară a circulației feroviare în stația Grădinari, la 26 km, din cauza unui incendiu de vegetație. Trei trenuri sunt afectate, dintre care unul de lung parcurs, anunță CFR SA.

Între Grădinari și Vadu Lat sunt 10 km. Stațiile sunt pe magistrala 100, București – Timișoara. Vadu Lat este la 15 km de Videle.

Ce spune CFR SA

„La această oră, circulația feroviară este oprită pe raza stației Grădinari și pe intervalul Grădinari – Vadu Lat din cauza unui incendiu izbucnit la vegetație. Incendiul s-a extins și pe calea ferată, în zona macazelor.

Oprirea temporară a traficului feroviar și scoaterea de sub tensiune a liniei de contact din stația GRĂDINARI și pe intervalul GRĂDINARI – VADU LAT a fost solicitată de către reprezentanții ISU pentru a interveni cu mai multe autospeciale în vederea stingerii incendiului izbucnit la vegetația din perimetrul căii ferate și din zona macazelor.

Trei trenuri de călători, oprite temporar din motive de siguranță

Următoarele trei trenuri de călători au fost oprite temporar, din motive de siguranță, în gările adiacente, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de reprezentanții ISU:

R 9907 și R 9347 – în stația Chiajna

IRN 348 – în stația Vadu Lat

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că această măsura, de închidere a circulației feroviare, este necesară pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU, care acționează în scopul stingerii incendiului“.

Citeşte şi: Ciolacu: Pilonul II de pensii nu se desfiinţează, nu se naţionalizează

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS