20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat a murit după ce s-a împiedicat de ușa mașinii de spălat vase și a căzut într-un cuțit

Un bărbat a murit după ce s-a împiedicat de ușa mașinii de spălat vase și a căzut într-un cuțit

Un bărbat, de 63 de ani, din Italia, a murit după ce s-a împiedicat de ușa deschisă a mașinii de spălat vase, a căzut și un cuțit i s-a înfipt în picior, tăindu-i artera femurală, scrie Rotalianul.

Rudele bărbatului au dat alarma după ce nu au mai reușit să intre în contact cu acesta.

Polițiștii și ambulanțierii sosiți la domiciliul bărbatului nu au putut face altceva decât să constate decesul acestuia.

Se pare că pensionarul a căzut după ce s-a împiedicat de ușa deschisă a mașinii de spălat vase, lovindu-se de coșul cu tacâmuri din interior.

Din nefericire, un cuțit i s-a înfipt în picior, secționându-i artera femurală. Bărbatul a sângerat masiv, ceea ce a condus la decesul său rapid.

„O tăietură accidentală, dar care s-a produs într-o zonă extrem de sensibilă a corpului. Bărbatul, care era pensionar și locuia singur, a murit într-un timp foarte scurt, în urma hemoragiei”, au declarat autoritățile. Acestea nu au considerat necesară efectuarea unei autopsii.

Artera femurală este una dintre cele mai mari și mai importante artere din corp. Este fiind principalul vas de sânge care furnizează oxigen membrelor inferioare.

Având în vedere calibrul și debitul mare de sânge al arterei femurale, o tăiere sau lezare a acesteia poate cauza o hemoragie rapidă și masivă.

Dacă hemoragia nu este controlată într-un timp foarte scurt, pacientul poate deceda din cauza pierderii masive de sânge.

Citește și: ANRE vrea să limiteze numărul de panouri fotovoltaice instalate de prosumatori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS