16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateO elevă de 17 ani a născut acasă și și-a aruncat bebelușul la toaletă

O elevă de 17 ani a născut acasă și și-a aruncat bebelușul la toaletă

O elevă de 17 ani din Vaslui a născut acasă și și-a aruncat bebelușul la toaletă. Fata a ajuns după o săptămână la spital, iar medici au anunțat poliția despre posibilul caz de pruncucidere. Sosiţi la casa copilei, poliţiştii au găsit fătul aruncat într-un grup sanitar.

Părinţii fetei sunt în stare de șoc, pentru că nu au ştiut că fiica lor este însărcinată. Aceasta este elevă la un liceu din Negrești și are rezultate foarte bune la învățătură.

Luni, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin 112, de către un medic din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, cu privire la faptul că la unitatea medicală sus-menționată s-a prezentat o minoră de 17 ani care prezenta caracteristicile unei nașteri în afara unei unități spitalicești.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că săptămâna trecută minora ar fi născut acasă, în interiorul unui grup sanitar. Cadavrul nou-născutului a fost ridicat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă.

Citește și: Pui de urs salvat dintr-o fântână

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS