1.7 C
Craiova
duminică, 3 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateNoi probe în cazul fetei din Berceni ucisă de concubinul mamei și ascunsă în canapea

Noi probe în cazul fetei din Berceni ucisă de concubinul mamei și ascunsă în canapea

Au apărut noi probe în cazul fetei din Berceni ucisă de concubinul mamei și ascunsă în canapea. Bijuteriile acesteia au fost găsite la o casă de amanet din București. Noi urme de ADN au fost găsite pe sacul în care era trupul neînsufleţit al fetei de 12 ani.

Persoana căreia îi aparțin urmele de ADN a fost identificată şi a fost chemată în faţa procurorilor pentru a da explicaţii.

„A fost un fost chiriaş, practic, care a locuit acolo cu alte persoane, chiar şi cu oameni ai străzii, se referea la un moment dat în declaraţia lui”, a explicat avocatul Adrian Cuculis.

Bijuteriile fetei ucise, găsite la o casă de amanet

Între timp, au fost găsite într-o casă de amanet şi bijuteriile adolescentei. Mama și tatăl fetei au fost chemați de anchetatorii de la Serviciul Omoruri pentru a le recunoaște.

În funcţie de ce vor decide anchetatorii, încadrarea juridică ar putea fi schimbată, iar concubinul mamei riscă închisoare pe viaţă.

„Mama a fost chemată tot pentru identificarea bijuteriilor. Din punctul meu de vedere, ea nu are niciun fel de implicaţie în acest dosar. Pur şi simplu, a fost suficient de dezinteresată de soarta copilului, după ce i-a spus Şerbuc că a plecat de acolo, din apartament, încât să îl sune pe tată şi să confirme această informaţie. Dar ea, cu siguranţă, din datele tehnice şi din declaraţiile martorilor, ea nu avea cum să fie în momentul decesului fetiţei în apartamentul respectiv.

Dacă se va dovedi că Şerbuc a omorât-o pe fetiţă, aşa cum bănuiesc eu şi cum bănuiesc şi anchetatorii, din interes material, adică să îi sustragă acele bijuterii, practic nu vom mai discuta despre o infracţiune de omor, ci despre o infracţiune de omor calificat. La declaraţia trecută, Marcel Şerbuc a minţit, spunând că a aplicat o corecţie fetei, ea s-a dezechilibrat şi a căzut cu capul de gresia din baie, minciuni”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Marcel Şerbuc va ajunge din nou în faţa procurorilor pentru a se afla dacă a ucis-o pe fetiţă doar pentru a-i fura bijuteriile.

Citește și: Femeie tâlhărită și agresată sexual într-o stație de tramvai

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS