4 C
Craiova
joi, 7 decembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateDotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza Comunei Predești

Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza Comunei Predești

“PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

Comuna Predesti, Septembrie 2023

„Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza Comunei Predești”

Comuna Predesti anunta semnarea contractului de finantare Nr. 1590DOT/25.08.2023 in cadrul Planul National de Redresare si Rezilienta Componenta C15: Educație /Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior/Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și /Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației/Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar/Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ de pe raza Comunei Predești.

Obiectivele proiectului

Obiectivul 1 Sporirea calității și siguranței mediului de învățare la nivelul Scolii Gimnaziale Predești prin dotarea acestuia cu mobilier, materiale didactice si echipamente digitale a salilor de clasa si a laboratorului de informatica
Obiectivul 2 Asigurarea infrastructurii si resurselor tehnologice necesare pentru Scoala Gimnaziala Predești in vederea facilitarii accesului elevilor la tehnologie prin laboratorul informatic si echipamentele dedicate.

Proiectul este gestionat de Ministerul Educației prin Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în calitate de agenție de implementare a proiectelor privind investițiile încredințate în baza Acordului de implementare pentru apelul Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe.

Valoarea totală a Contractului de finanțare este de 436.563,40 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum 366.860,00 lei, valoarea TVA eligibil aferentă este de 69.703,40 lei, iar valoarea sumelor neeligibile este de 0,00 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 25.08.2023-30.06.2024
Codul proiectului: F-PNRR-Dotari-2023-3906

Date contact: Comuna Predesti, Judet Dolj
Primar Florian Serbam
e-mail : [email protected]
Tel. Fax.: 0251454002

„Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI), in numele si pentru Ministerul Educatiei, finantat din fonduri europene prin Planul National de Rederesare si Rezilienta al Romaniei si din fonduri nationale”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS